WWE

Becky Lynch nu va reveni curând la WWE TV

Chiar dacă majoritatea fanilor speră să o vadă pe Becky Lynch înapoi la WWE TV, se pare că ea nu va reveni în ring luna aceasta, în ciuda fotografiilor din mediul online cu antrenamentele ei.

PWInsider raportează că Lynch nu ar face parte din planurile pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam 2021. De fapt, se crede că cel mai probabil Becky, se va întoarce la toamnă.

În WWE se discută ca Becky Lynch să revină în luna octombrie a acestui an. Nu se știe motivul pentru care se amână revenirea ei în ring. Lynch, nu a mai fost văzută la WWE TV de când a anunțat că este însărcinată în aprilie 2020.

La sfârșitul anului trecut au existat discuții despre un meci între Lynch vs. Ronda Rousey la ediția WrestleMania din acest an. Evident, planurile nu s-au concretizat. Rousey, era, de asemenea, așteptată să revină în WWE anul acesta, dar este acasă și așteaptă primul ei copil.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !