AlumniWWE

Cei din vestiarul WWE nu cred motivul concedierii lui Bray Wyatt

Concedierea lui Bray Wyatt din WWE a fost un mare subiect de discuție la Live Event-urile de weekend-ul trecut. După cum am relatat mai devreme, mai mulți dintre veteranii talentați ai companiei nu simt că job-ul lor este în siguranță.

Fightful raportează că, deși superstarurilor li s-a spus că „reducerile bugetare” sunt motivul concedierii lui Wyatt, aproape nimeni nu crede că acesta este motivul real. Dave Meltzer, a menționat că John Laurinaitis l-a informat pe Bray Wyatt că este concediat datorită reducerilor bugetare.

Se pare că WWE încearcă într-adevăr să reducă salariile majore. Braun Strowman, a fost unul dintre cei mai bine plătiți wrestleri din companie, și se discută despre readucerea lui dacă este dispus să accepte o sumă mai mică de bani. Înainte de a semna cu AEW, s-a vorbit și despre încercarea de a-l aduce înapoi pe Aleister Black.

Diferența dintre Wyatt și alte superstaruri care au fost concediate anul acesta este că Bray, a vândut foarte multe produse destinate acestuia.

Gimmick-ul „The Fiend” al lui Wyatt este transpus în continuare de Alexa Bliss, așa că oficialii au găsit o modalitate de a face bani cu personajul fără ai mai plăti posesorului său contractul stufos. Mickie James, a fost una dintre multele persoane care l-au compătimit pe Wyatt, învinovățind WWE că a luat ideeile sale și le-a folosit pentru Bliss.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !