AlumniWWE

De ce a fost concediat Bray Wyatt din WWE?

După cum am raportat anterior, în cursul zilei de ieri, WWE a anunțat că Bray Wyatt a fost concediat. Anunțul concedierii sale a șocat pe toată lumea, deoarece el era promovat pentru un Live Event în august și se credea că va reveni în curând la WWE TV.

Dave Meltzer relatează că John Laurinaitis i-a spus lui Wyatt că a fost concediat din cauza reducerilor bugetare chiar când se pregătea să revină luna aceasta. Meltzer a menționat că Bray era programat pentru „unele show-uri” din luna august.

Probabil că Bray Wyatt va avea o clauză de neconcurență timp de 90 de zile, astfel încât nu va mai putea lucra în ring până la sfârșitul lunii octombrie.

Wyatt, al cărui nume real este Windham Rotunda, are mulți prieteni în Pro Wrestling, inclusiv în AEW, deci poate apărea oriunde după cele 90 de zile.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !