WWEWWE Main EventWWE PPV

Meci pentru titlul Universal confirmat pe card-ul de la WWE SummerSlam 2021

La SmackDown-ul din această săptămână a avut loc semnarea contractului pentru un meci la SummerSlam ce include titlul Universal între Finn Balor și Roman Reigns.

Reigns s-a luat de promo-ul lui John Cena, făcut mai devreme în cadrul show-ului și a insinuat că, Cena crede că Balor este un superstar inferior. „The Big Dog” a spus că Balor este demn să primească o șansă la centura Universală și demn de a avea acest meci la SummerSlam.

Apoi, Roman l-a avertizat pe Finn că va fi distrus și trimis înapoi în NXT. Balor a spus că ar fi un privilegiu să se întoarcă în NXT cu titlul Universal, dar când era pe punctul de a semna contractul, a fost atacat de Baron Corbin care voia ca el să îl semneze dar Cena a venit rapid în ring și l-a scos din ecuație pe Corbin.

În cele din urmă, Cena a semnat contractul și astfel Main Event-ul de la WWE SummerSlam 2021 a fost făcut oficial.

După pauza comercială, Paul Heyman a contestat decizia, dar Mandy Rose și Adam Pearce au confirmat că meciul dintre Reigns vs. Cena rămâne valabil pentru SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !