WWEWWE PPV

Divă de top din WWE a făcut heel turn, meci pentru titlul feminin din SD stabilit pentru SummerSlam 2021

La sfârșitul SmackDown-ului din această săptămână a avut loc un heel turn care a stabilit un meci important pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Sasha Banks a revenit la WWE TV în cadrul respectivului show în timpul unui segment în care campioana feminină din brand-ul albastru, Bianca Belair, era atacată de Carmela și Zelina Vega. Banks a salvat-o pe Belair, iar acest lucru a dus la un meci de tipul Tag Team între Sasha & Bianca vs. Carmella & Zelina în Main Event-ul show-ului.

Banks a obținut victoria pentru echipa sa după ce a făcut-o pe Carmella să cedeze. După meci, în timp ce sărbătorea, Sasha a lovit-o pe Bianca prin spate și a continuat să o atace cu titlul feminin din SmackDown. Deci, prin acest angle a fost indicat faptul că la SummerSlam vom avea parte de un meci între Bianca Belair vs. Sasha Banks pentru titlul feminin din Smack. Show-ul s-a încheiat cu Banks ținând centura după ce a făcut-o pe Belair să cedeze.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !