AlumniWWE

Cain Velasquez va reveni în Pro Wrestling la sfârșitul acestui an

Cain Velasquez, dorește să revină în Pro Wrestling. În 2019, după ce a lucrat câteva meciuri pentru AAA, fostul campion UFC Heavyweight a semnat cu WWE și a avut doar două meciuri.

Primul meci fiind pentru titlul WWE împotriva lui Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul Crown Jewel din Riyadh, Arabia Saudită iar cel de-al doilea, de tipul Tag Team la un house show.

Velasquez a fost concediat din WWE anul trecut datorită reducerilor bugetare provocate de pandemia Covid-19.

În timpul unei apariții la In This Corner with Cyrus Fees (interviu de 36 de minute), el a vorbit despre run-ul în WWE, remarcând că trebuie să se dezvolte mai mult, deoarece nu avea prea multă experiență ca wrestler atunci când a venit pandemia.

Tot atunci, a menționat că va reveni la AAA în decembrie, dar nu a oferit nicio dată concretă:

„De fapt, particip la un show pentru AAA în decembrie. Îmi place AAA și voi continua să lucrez acolo. Iubesc și WWE, dar mai întâi trebuie să mă dezvolt pentru a putea activa acolo. Voi continua să mă antrenez și mă voi distra.”

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !