RawWWE

Bray Wyatt este într-o formă extraordinară

Bray Wyatt nu a mai fost văzut la WWE TV de câteva luni, dar se află în continuare într-o formă excelentă, așa că, atunci când va reveni în ring, va fi mai mult decât pregătit.

Această fotografie în care apare și Wyatt a fost postată recent pe Facebook:

Dakota Chrysler

Wyatt a fost văzut ultima dată în acțiune atunci când a pierdut meciul împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37 în aprilie. La începutul acestei luni am raportat faptul că nu se știe încă când va reveni la show-urile WWE, iar cei din companie au înțeles într-un final că Wyatt a fost scos de la TV dintr-un anumit motiv. Nu este o problemă de natură creativă.

Ulterior, am relatat faptul că Bray Wyatt a fost scos din acțiune datorită unei probleme medicale. Wyatt este încă promovat pentru un eveniment WWE pe 9 august, dar nu se știe dacă va apărea efectiv la show.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !