AlumniWWE

Braun Strowman indică că „urmează lucruri importante” pentru el

Braun Strowman este preocupat cu altceva în timp ce așteaptă să-i expire clauza de neconcurență impusă de WWE. Fostul campion Universal a fost concediat din compania lui Vince McMahon în iunie datorită reducerilor bugetare și va putea semna cu alte promoții începând de marți, 31 august 2021.

Strowman, pe numele său real, Adam Scherr, a indicat recent printr-un story pe contul său de Instagram că „urmează să se întâmple lucruri importante. El a spus: „Abia aștept să vă împărtășesc ce se întâmplă cu mine!!! Vin lucruri importante!!! #MLMR.”

Nu se știe despre ce vorbește „The Monster Among Men”. De asemenea, el a postat un videoclip în timp ce lua cina cu un bărbat necunoscut la Capital Grille din Tampa, Florida.

Săptămâna trecută am raportat că, cei din WWE sunt interesați să-l readucă pe Braun în companie. Mark Henry, a spus într-un interviu că ar dori să-l vadă pe Strowman în AEW.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !