WWEWWE PPV

Nevada a emis purtarea măștii în interior înainte de WWE SummerSlam 2021

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an va avea loc, sâmbătă 21 august în Las Vegas, Nevada, la Allegiant Stadium. Marți, guvernatorul Nevada, Steve Sisolak, a anunțat că purtarea măștii devine obligatorie în interior pentru 12 județe, inclusiv județul Clark, unde se află Allegiant Stadium. Acest lucru este făcut pentru a reduce numărul de infecții cu Covid-19.

Potrivit Eater.com, un raport publicat luni, 26 iulie, arată că există 1.124 de cazuri noi și 17 decese, toate în județul Clark. Purtarea măștii în interior va fi obligatorie începând de vineri, 30 iulie, ora 12:01.

Pe 22 iulie, era necesar ca angajații intreprinderilor din județul Clark să poarte mască atunci când lucrează în interior, indiferent dacă sunt vaccinați sau nu. Acest lucru vine după ce statul a renunțat la purtarea măștii în luna mai.

În prezent, nu se știe dacă acest lucru va afecta evenimentul SummerSlam, deoarece Allegiant Stadium are cupolă interioară.

Până acum, a fost confirmat doar un singur meci pe card-ul de la SummerSlam. De asemenea, se așteaptă ca Goldberg să-l înfrunte pe Bobby Lashley pentru titlul WWE, iar Main Event-ul show-ului să fie un meci între Roman Reigns vs. John Cena pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !