RawWWE

John Cena a lucrat după încheierea RAW-ului din această săptămână

După ce episodul RAW-ului din această săptămână și-a încheiat transmisia pe USA Network, fanii din Kansas City au avut parte de un meci Tag Team între John Cena & Matt Riddle vs. T-Bar & Mace, care au pierdut un meci în cadrul show-ului împotriva lui Mustafa Ali & Mansoor.

Cena și Riddle au obținut victoria pentru a aduce zâmbetul pe chipul fanilor. Toate aceste Dark Match-uri (meciuri netelevizate) fac parte din turneul „Summer of Cena”.

Cena are un program full-time de Live Event-uri până la SummerSlam și este programat să apară la show-ul SmackDown din Madison Square Garden pe 10 septembrie.

De asemenea, John Cena este programat să se înfrunte cu Roman Reigns pentru titlul Universal în Main Event la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Programul full-time la Live Event-uri îl ajută pe Cena să își reia ritmul în ring înainte de SummerSlam iar WWE beneficiază de creșterea vânzărilor de bilete.

Weekend-ul trecut, Cena a lucrat într-un meci 6-Man Tag Team alături de Rey și Dominik Mysterio împotriva lui Roman Reigns și The Usos.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !