RawWWE

Când va reveni Randy Orton la RAW?

Randy Orton nu a mai fost prezent la WWE TV de câteva săptămâni, ultimul său meci fiind în iunie, când a pierdut împotriva lui John Morrison.

Recent am raportat faptul că fostul campion WWE a fost pus pe „lista de așteptare” și nu există probleme între el și companie. Se așteaptă ca el să revină la RAW pe 2 august.

Ei bine, se pare că data respectivă este corectă, deoarece „The Viper” este promovat la nivel local pentru un meci la show-ul din Chicago, IL în Allstate Arena. Un Dark Match (meci netelevizat) între Orton, Matt Riddle & Drew McIntyre vs. Bobby Lashley, AJ Styles & Omos este confirmat pe site-ul arenei.

La episodul RAW-ului de seara trecută, Riddle a pierdut în fața lui Morrison datorită faptului că a fost distras de Omos. După meci, Styles și Omos au continuat atacul asupra lui Riddle, în timp ce fanii scandau numele lui Randy. Cu toate acestea, „The Viper” nu și-a făcut apariția.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !