SmackdownWWEWWE PPV

Roman Reigns nu a acceptat provocarea lui John Cena pentru un meci la WWE SummerSlam 2021

După victoria lui Jimmy Uso împotriva lui Dominik Mysterio, campionul Universal Roman Reigns a venit în ring pentru a aborda cele spuse de John Cena în segmentul de deschidere a SmackDown-ului din această săptămână.

În primul segment de la SmackDown, Cena l-a provocat pe Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, dar Paul Heyman i-a spus că „The Big Dog” îi va da un răspuns la momentul potrivit.

Roman, a spus că Hollywood-ul și-a pus amprenta pe Cena, însă avem parte de un moment nostalgic cu aceeași versiune veche a lui John Cena, aceeași intrare, aceeași melodie și aceleași promo-uri cu insulte deci dacă ar fi avut chef de asta, s-ar fi uitat pe internet la perioada lui John Cena din 2005.

În cele din urmă, Roman Reigns a refuzat provocarea lui John Cena pentru un meci la SummerSlam, dar Finn Balor a venit în ring și l-a provocat pe „The Big Dog”. Reigns a acceptat, dar nu s-a menționat dacă meciul dintre cei doi va avea loc la SummerSlam. Cel mai probabil, aceștia se vor înfrunta la un viitor episod din SmackDown pentru a avea un rating mai mare.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !