WWEWWE PPV

The Rock revine în WWE la Survivor Series 2021, locația PPV-ului a fost dezvăluită

Andrew Zarian, de la Man Men Pro Wrestling Podcast, raportează că în prezent planul este ca The Rock să fie prezent la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din luna noiembrie.

Apariția lui Rock va comemora 25 de ani de la debutul său în compania lui Vince McMahon. Primul său meci televizat în WWE a fost unul tradițional Survivor Series în 1996.

De asemenea, Zarian, a menționat că, respectivul eveniment va avea loc la Barclays Center din Brooklyn, NY. Debutul lui Rock în 1996 a avut loc tot în New York, dar la Madison Square Garden.

Acum ceva timp au existat discuții despre un meci pentru The Rock la acest show, posibil de tipul Tag Team, însă nu se mai știe nimic despre acest plan.

Probabil, orice face The Rock la Survivor Series în acest an, va avea legătură cu Roman Reigns. Rock vs. Reigns este marele meci planificat pentru ediția WrestleMania în Dallas anul viitor.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !