AEW

Daniel Bryan a semnat cu AEW

Fostul superstar WWE, Daniel Bryan, a semnat cu All Elite Wrestling, conform unui raport al Bodyslam.net. Știrea vine după ce și CM Punk ar fi în discuții cu această promoție. Dacă ambii au semnat, atunci acest lucru ar putea avea un impact major pentru Pro Wrestling.

Bodyslam.net menționează faptul că raportul despre Bryan este cât se poate de real, acesta semnând 100% un contract cu AEW, iar planul este ca el să debuteze în curând.

Au existat zvonuri că încă două nume mari au semnat cu această industrie, iar acestea ar fi mai importante decât Andrade El Idolo.

Datorită faptului că Brock Lesnar este așteptat să revină în WWE iar Dave Batista s-a retras din ring fiind ocupat cu filmele la Hollywood, cele mai importante două nume disponibile ar fi Bryan Danielson și CM Punk pentru că da, și Punk este în discuții cu AEW.

Trebuie să remarcăm faptul că nimeni din AEW sau apropiat lui Bryan nu a comentat această știre.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.