AlumniWWE

Superstar concediat revine în WWE?

Se pare că un alt superstar care a fost concediat din WWE s-ar putea întoarce în companie. Oficialii au adăugat marfă nouă dedicată lui Braun Strowman pe Shop.

Strowman a fost unul dintre superstarurile importante concediate luna trecută datorită reducerilor bugetare, fiind printre cei mai bine plătiți wrestleri din companie. Braun a semant un nou contract când AEW și-a făcut debutul și se credea că WWE încearcă să-și împiedice superstarul să semneze cu această industrie. Oficialii și-au schimbat oarecum mentalitatea și au renunțat la contractele majore.

Nu se știe dacă a existat interes din partea lui Tony Khan, dar Mark Henry a vorbit despre încercarea de a-l aduce pe Strowman în AEW, însă nu au existat noutăți despre acest lucru de când Henry a afirmat asta pentru TMZ.

Având în vedere că WWE nu lansează produse pentru superstarurile care nu sunt în companie, este posibil ca „The Monster Among Men” să revină.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.