WWE

Sunt indicii că Daniel Bryan nu va reveni în WWE

Daniel Bryan nu a mai fost văzut la WWE TV de când a fost alungat din SmackDown după ce a pierdut un meci împotriva campionului Universal Roman Reigns, în urmă cu câteva luni. Acest lucru a fost făcut făcut pentru a-l scoate pe Bryan de la TV, deoarece contractul său cu WWE urma să expire.

Până în prezent, viitorul lui Bryan în Pro Wrestling a rămas un secret, deoarece nimeni în afară de el și familia sa nu pare să știe dacă va reveni în WWE sau va merge într-o altă promoție.

PWInsider raportează că nu există nicio discuție despre revenirea lui Bryan în WWE și nu mai figurează în roster-ul companiei. Unele persoane din WWE au indicat că Daniel a semnat sau va semna în cele din urmă cu AEW. Cu toate acestea, nu există nicio confirmare că Bryan se îndreaptă către AEW.

S-a menționat că Daniel Bryan nu face parte din lista superstarurilor cu producție nouă de marfă pentru 2021-2021 pe care cei din WWE au finalizat-o recent. De asemenea, superstarul preferat al Universului WWE nu va avea o nouă figurină de acțiune oferită de Mattel.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.