RawWWE

Nikki A.S.H a făcut cash-in la RAW-ul din această săptămână

Episodul RAW-ului din această săptămână s-a încheiat cu o revanșă de la Money in the Bank, Charlotte Flair punându-și titlul feminin în joc împotriva lui Rhea Ripley, la 24 de ore după ce îl câștigase. Respectivul meci a fost făcut oficial mai devreme în cadrul show-ului după un promo în ring.

Flair a obținut victoria prin descalificare după ce a lovit-o pe Ripley în față cu titlul. După meci, Rhea Ripley a atacat-o pe Charlotte iar Nikki A.S.H a venit repede către ring pentru a face cash-in. Nikki a executat un „Cross Body” de pe corzi și apoi a făcut pin-ul pe Flair pentru a câștiga centura.

Deoarece Rhea Ripley nu a pierdut în urma unui pin, se pare că ar putea rămâne în peisajul titlului feminin din RAW iar Charlotte va dori cu siguranță o revanșă. Deși nu este confirmat, este posibil ca la SummerSlam să avem parte de un meci Fatal 4-Way pentru această centură.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.