RawWWE

Keith Lee a revenit la RAW-ul din această săptămână

La RAW-ul din această săptămână, campionul WWE, Bobby Lashley a oferit șansa oricui să vină în ring și să-l provoace la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului SummerSlam din acest an. Vă reamintim că, Lashley și-a păstrat centura WWE după un meci squash împotriva lui Kofi Kingston la PPV-ul Money in the Bank, duminica trecută.

MVP a ținut un promo în fața fanilor din Dallas și a spus că, oricine se va înfrunta cu, campionul va fi decimat, deoarece nimeni nu va lua titlul de la Bobby.

Keith Lee și-a făcut apariția pentru a accepta provocarea lui Lashley. Așdarar, inevitabilul s-a produs iar Lee, care nu a mai fost văzut în acțiune de la începutul acestui an, a revenit la WWE TV într-un segment important.

Deși a acceptat provocarea, Keith Lee a fost învins rapid de către Lashley. În orice caz, planul era ca Goldberg să se înfrunte cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la SummerSlam 2021.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.