RawWWE

John Cena spune că „domnia” lui Roman Reigns trebuie să se termine

După ce a revenit la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului Money in the Bank din acest an, John Cena a fost prezent la RAW-ul din această săptămână, în Dallas, TX.

Cena a spus că s-a întors la MITB pentru a-i strica sărbătoarea campionului Roman Reigns iar fanii sunt responsabili pentru revenirea lui în WWE. De asemenea, Cena a spus că Reigns l-a făcut să vină înapoi, deoarece vrea titlul Universal și dorește ca meciul dintre cei doi să aibă loc la SummerSlam pe Allegiant Stadium din Las Vegas, NV.

Cena a menționat că nu este vorba despre câștigarea celui de al 17-lea titlu mondial. Acesta s-a întors pentru că „experiența jalnică a lui Roman Reigns” a durat prea mult. Cena a mai spus că este gata să îi încheie domnia lui „The Big Dog” și abia așteaptă să-l vadă în această săptămână la SmackDown.

După promo-ul lui John Cena, Matt Riddle a venit în ring pentru a face un moment funny alături de acesta.

Așa cum bine știm, Main Event-ul planificat pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an este un meci între John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !