SmackdownWWE

Bianca Belair atinge un target important în WWE

Campioana feminină din SmackDown, Bianca Belair, a devenit o divă de top în brand-ul albastru după ce a învins-o pe Sasha Banks într-un meci pentru centură la WrestleMania 37 în aprilie.

În prezent, Belair deține acest titlu de peste 100 de zile. Ea a notat target-ul pe care l-a atins în WWE printr-o postare pe Twitter.

De când a devenit campioană, Bianca și-a apărat centura de 3 ori. La WrestleMania:Backlash în mai, a învins-o pe Bayley, apoi a obținut o nouă victorie împotriva lui Banks o lună mai târziu la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell. Inițial, oficialii aveau în plan ca Bayley să se confrunte cu Bianca pentru a 3-a oară consecutiv în cadrul evenimentului Money in the Bank din acest an, dar acest lucru nu s-a întâmplat deoarece Bayley a suferit o accidentare.

WWE a schimbat planul iar Bianca Belair și-a păstrat titlul după un meci împotriva lui Carmella la SmackDown-ul de săptămâna trecută. Acum, cele două vor avea un rematch la SmackDown-ul din această săptămână.

Deși nu a fost confirmat, există zvonuri că Belair își va apăra centura împotriva lui Sasha Banks la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam, luna viitoare.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.