RawWWE

Vince McMahon și mai multe persoane din WWE sunt mari fani ai lui Nikki A.S.H

Victoria lui Nikki A.S.H (Nikki Cross) în meciul Women’s Money in the Bank a fost un semn de „mulțumire” pentru ea de la anumite persoane din conducerea WWE.

Nikki este iubită de toată lumea din vestiar și lăudată pentru munca pe care o depune pentru a se înbunătăți în ring, mai ales că a venit cu un nou gimmick. Gimmick-ul cu care a venit, a fost întâmpinat cu multe laude și se pune că Vince McMahon este mulțumit și mândru pentru ideea ei.

O sursă a declarat că: „Vince McMahon îi îndrăgește gimmick-ul lui Nikki deoarece simte că a venit cu multe oportunități în ceea ce privește vânzarea mărfii dedicate ei, fiind pe placul copiilor. Cross a luat inițiativă iar oficialii au recompensat-o seara trecută.”

De asemenea, s-a menționat că ideea produselor la care lucrează compania va contribui la captarea atenției fanilor mai tineri. Respectiva sursă a mai spus: „Ea vine cu multe idei și a devenit mult mai valoroasă cu acest gimmick de super-erou.”.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.