RawWWE

John Cena va fi prezent la RAW-ul din această seară

După marea revenire la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an, WWE a indicat clar că John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal va fi Main Event-ul show-ului SummerSlam 2021.

Se așteaptă ca Cena să apară la episoadele SmackDown-ului în următoarele câteva săptămâni, însă, potrivit unui videoclip postat pe conturile de socializare ale WWE, fanii nu vor trebui să aștepte până vineri seară pentru a-l vedea pe Cena.

John Cena a spus că va fi prezent la RAW-ul din această seară în Dallas, așa că, probabil, îi va transmite o provocare oficială lui Reigns în cadrul show-ului sau va avea un promo pentru a-și anunța întoarcerea la SmackDown.

Vor fi multe momente intense la RAW-ul din această săptămână, deoarece se așteaptă, de asemenea, ca adversarul lui Bobby Lashley pentru SummerSlam să fie „dezvăluit”. CLICK AICI pentru a afla despre cine este vorba.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.