WWE

John Cena nu este singurul nume important care revine în WWE

Andrew Zarian de la Man Men Podcast a spus pe Twitter că în curând vor reveni mai multe nume importante, odată ce WWE are fanii prezenți la toate show-urile live.

După cum am relatat mai devreme, John Cena a revenit la sfârșitul Pay-Per-View-ului Money in the Bank pentru a începe feud-ul cu Roman Reigns. Așa cum deja știm, Main Event-ul PPV-ului SummerSlam din acest an va fi între Cena vs. Reigns pentru titlul Universal.

WWE a început, de asemenea, build-upul pentru Seth Rollins vs. Edge iar mai multe meciuri vor fi adăugate pe card-ul pentru SummerSlam în săptămânile următoare. WrestlingNews menționează că planurile creative ar trebui să fie mai bune acum că fanii s-au înors și au fost învățate din greșelile făcute în timpul EREI ThunderDome. Fanii se pot aștepta la mai multe Mega-Show-uri în viitor, deoarece oficialii vor să capteze din nou atenția asupra produsului lor.

În ceea ce privește Monday Night RAW, se pare că s-a stabilit adversarul lui Bobby Lashley pentru SummerSlam.

Trebuie să remarcăm faptul că, Becky Lynch a fost în backstage la SmackDown-ul de săptămâna trecută și la Pay-Per-View-ul Money in the Bank, deci călătorește alături de soțul ei și staff-ul WWE, așa că există șanse mari să revină la TV fie în RAW, fie la SmackDown.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.