WWEWWE Main EventWWE PPV

John Cena a revenit la WWE Money in the Bank 2021

Inevitabilul s-a produs! John Cena a revenit la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului Money in the Bank din acest an. După ce Roman Reigns și-a păstrat titlul Universal în urma meciului cu Edge din Main Event, „The Big Dog” a luat microfonul și a spus că întreaga lume îl poate recunoaște

În acel moment, a început melodia de intrare a lui Cena iar acesta și-a făcut apariția. Cena și Reigns au stat față-n-față în ring în timp ce show-ul se încheia. Tensiunea dintre cei doi era foarte vizibilă. După cum bine știm, John Cena și Roman Reigns se vor înfrunta în Main Event-ul PPV-ului SummerSlam.

După ce show-ul MITB și-a încheiat transmisia, John Cena a luat microfonul pentru a se adresa fanilor. Cena a vorbit în glumă despre reacția pozitivă pe care a primit-o după atâția ani de muncă. El a spus că apariția sa nu este „doar pentru o noapte” aceasta este „prima noapte”.

Cena le-a mulțumit superstarurilor WWE pentru efortul depus și a spus că i-a fost dor de fani mulțumindu-le și lor. Inițial, planul era ca John Cena să revină la SmackDown-ul de săptămâna trecută, dar oficialii au decis să păstreze întoarcerea acestuia pentru MITB.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.