SmackdownWWE

Divă din RAW a fost mutată în SmackDown

WWE a decis să mute o divă din RAW în SmackDown, aceasta este Naomi. PWInsider raportează că Naomi a fost mutată subtil din brand-ul roșu în cel albastru.

Naomi este căsătorită cu Jimmy Uso. Datorită revenirii la turneele live, de obicei, oficialii păstrează cuplurile în același brand, astfel încât să poată călători împreună.

The Usos i-au învins pe The Misteryos într-un meci pentru titlurile Tag Team din SmackDown în Pre-Show-ul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank din acest an. În prezent, The Usos fac parte dintr-un storyline de top la SmackDown, alături de vărul lor, campionul Universal Roman Reigns.

Naomi era în RAW din luna octombrie anul trecut. Ea tocmai a lucrat în meciul Women’s Money in the Bank alături de Asuka, Alexa Bliss, Liv Morgan, Zelina Vega, Natalya și Tamina, iar câștigătoarea a fost Nikki A.S.H.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.