RawSmackdownWWEWWE PPV

Detalii despre revenirea lui John Cena în WWE

John Cena a avut marea așteptată revenire în WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank de seara trecută, după ce Roman Reigns și-a păstrat titlul Universal învingându-l pe Edge în Main Event.

Cena a primit un pop masiv, apoi a stat față-în-față cu Roman Reigns pentru a începe build-upul meciului lor de la SummerSlam, luna viitoare. După încheierea show-ului, Cena le-a spus fanilor că aparița lui nu a fost unică. S-a anunțat deja că el va deschide RAW-ul din această seară.

Fightfull Select raportează că John Cena are rolul de free agent, deci va apărea la show-urile următoare în ambele brand-uri. Astfel, se eplică de ce John Cena are segmentul de deschidere al RAW-ului din această săptămână.

S-a menționat că până duminică după-amiază, nimeni din companie nu a știut că Cena va fi prezent la eveniment. John Cena va juca într-un nou film intitulat „Argille”, care va începe filmările în Europa luna viitoare, data lansării urmând să fie anul viitor. Anterior s-a raportat faptul că filmările nu vor influența planurile WWE pentru Cena la SummerSlam.

Fightfull a menționat că John Cena nu va fi pe platourile de filmare până după Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.