RawWWEWWE PPV

Bobby Lashley a folosit sloganul lui Goldberg după victoria de la Money in the Bank

Bobby Lashley și-a păstrat titlul WWE în urma unui meci împotriva lui Kofi Kingston la Pay-Per-View-ul Money in the Bank care a avut loc seara trecută la Dickies Arena din Fort Worth, Texas și a fost transmis pe Peacock.

A fost un meci unilateral, iar Lashley l-a distrus pe Kingston. S-a ajuns aici după câteva săptămâni în care Bobby a avut un feud cu Kofi și Xavier Woods și în mod surprinzător, Woods a obținut o victorie asupra campionului de top din RAW.

Acum, Lashley se pregătește pentru următorul meci, deoarece se pare că își va apăra titlul împotriva lui Bill Goldberg la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an pe Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada.

WWE ar putea începe build-upul acestui meci la RAW-ul din această seară, deoarece Goldberg este programat să apară la show. Într-un tweet după victoria de la MITB, Bobby Lashley a folosit sloganul lui Goldberg.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.