SmackdownWWE

Baron Corbin a făcut o strângere de fonduri pentru a scăpa de executarea silită a locuinței

Baron Corbin a avut un promo in-ring la SmackDown-ul din această săptămână în timpul căruia a vorbit despre problemele sale recente. Corbin a spus că începe o strângere de fonduri online deoarece vrea să strângă 100.000$ pentru a putea scăpa de executarea silită a locuinței sale. El a făcut un promo clasic de heel, fără indicii către babyface turn, insultând fanii în timp ce spunea că nu își dorește să se mute în casa socrului său.

Kevin Owens a întrerupt segmentul lui Corbin și l-a executat pe acesta cu un „Stunner”. Trebuie să remarcăm faptul că, există o strângere de fonduri înfințată de Baron Corbin pe Corbinfund.com, dar lumea nu poate face donații deoarece site-ul este „în construcție”.

Acest storyline pare să se îndrepte spre schimbarea gimmick-ului lui Corbin în „Happy Corbin”, deoarece WWE a menționat această frază acum câtevă săptămâni.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.