SmackdownWWEWWE PPV

WWE a discutat despre un meci Tag Team pentru The Rock și Roman Reigns la WrestleMania 38

S-a raportat anterior că WWE dorește să facă un meci între The Rock și Roman Reigns la o viitoare ediție a Pay-Per-View-ului WrestleMania. Meciul nu a avut loc la WrestleMania 37 anul acesta, deoarece Vince McMahon a simțit că nu este momentul potrivit datorită faptului că prezența fanilor a fost limitată din cauza pandemiei Covid-19. Astfel, anul viitor la WrestleMania 38 în Dallas, Texas sau în 2023 la WrestleMania 39 în Los Angeles, California, cei doi s-ar putea înfrunta.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că oficialii au discutat despre un meci Tag Team ce îi implică pe The Rock și Roman Reigns.

Jimmy Uso încă face parte din storyline-ul de top al SmackDown-ului împreună cu fratele său, Jey și Reigns, în ciuda faptului că a fost arestat pentru DUI. Storyline-ul actual cu Jimmy este o parte importantă din planurile pentru WrestleMania 38. Potrivit raportului, ideea este ca The Rock să facă echipă cu unul dintre frații Uso împotriva lui Reigns și celălalt membru din The Usos.

Scopul este totuși de a avea un meci individual între The Rock și Roman Reigns, dar dacă trebuie făcute compromisuri datorită carierei lui Rock la Hollywood, atunci meciul Tag Team îl poate proteja pe fostul campion WWE de potențialele accidentări.

Meciul Tag Team este considerat o modalitate de a menține feud-ul cu „toată familia” și a decide cine este cu adevărat „Șeful Tribal”.

După rematch-ul său cu John Cena la WrestleMania 29, The Rock a trebuit să fie supus unei interveții chirurgicale, ceea ce a dus la întârzierea filmărilor sale pentru Hercules.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.