Hall of FameRawWWEWWE PPV

Goldberg revine la RAW-ul de săptămâna viitoare pentru a avea un meci important la WWE SummerSlam 2021

Pe măsură ce WWE revine la turneele live, oficialii se vor baza pe importante pentru a-i întâmpina pe fani în speranța de a crește rating-ul. S-a raportat că Becky Lynch va fi în backstage la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an, iar John Cena este așteptat să revină în curând.

Pentru Monday Night RAW, planul este ca Goldberg să revină la episodul de săptămâna viitoare. Fightful raportează că va exista un angle pentru a pregăti un meci între Goldberg vs. Bobby Lashley la SummerSlam. Probabil că miza va fi titlul WWE, ceea ce înseamnă că Lashley își va păstra centura în urma meciului de la MITB împotriva lui Kofi Kingston.

Goldberg a lucrat la Royal Rumble în ianuarie, așa că la SummerSlam va avea ultimul său meci din acest an. Însă, întotdeauna este posibil ca un nou acord să fie semnat pentru a-l determina să lupte la mai multe show-uri.

Întoarcerea lui Goldberg indică clar că nu îl vom avea pe Brock Lesnar la SummerSlam, chiar dacă Lashley insistă de foarte mult timp să aibă un meci cu „The Beast”. După cum s-a relatat anterior, Lesnar nu a semnat încă un nou contract, dar se va întoarce la un moment dat în WWE, însă trebuie să fie de acord cu planurile creative și să accepte oferta.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.