SmackdownWWE

Bayley a suferit o intervenție chirurgicală

WWE a anunțat săptămâna trecută că Bayley a suferit o accidentare în timp ce se antrena la Performance Center. Fosta campioană feminină din SmackDown se confruntă cu o ruptură de ACL, produsă în urma unui accident ciudat când se antrena în ring pentru meciul de la Money in the Bank.

Oficialii au vrut ca toate superstarurile să participe la sesiuni suplimentare de antrenament înainte de revenirea turneelor Live Event-urilor.

Bayley a suferit o intervenție chirurgicală în cursul zilei de ieri pentru a remedia prejudiciul avut. Ea a intrat pe Twitter în gimmick-ul de heel, și i-a învinovățit pe fani că au făcut-o să rateze primul show al WWE cu public live.

De regulă, perioada de recuperare dintr-o astfel de accidentare este de 9-12 luni, nu mai mult. Bayley ar fi trebuit să o înfrunte pe Bianca Belair pentru titlul feminin din SmackDown într-un meci de tipul I’Quit la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din această duminică.

„Abia așteptam să pierd primul show al WWE în fața fanilor. Sunteți vinovați pentru asta. Mulțumesc mult.”
Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.