SmackdownWWE

WWE lansează un video de „Bun Venit” înainte de revenirea la turneele Live Event-urilor

Pe contul de Twitter al lui Vince McMahon, a fost postat un video pentru întâmpinarea fanilor înainte de revenirea companiei la turneele Live Event-urilor. Videoclipul conține diverse momente cu publicul. Postarea a fost intitulată: „De peste un an și jumătate am așteptat. În acest weekend, întâmpinăm din nou Universul @WWE! #SmackDown #MITB #WWERaw.”

Episodul SmackDown-ului din această săptămână va avea loc la Toyota Center din Houston, Texas. Acesta va fi primul show cu public live.

WWE organizează Pay-Per-View-ul Money in the Bank în această duminică la Dickies Arena din Fort Worth, Texas iar Monday Night RAW va avea loc la American Airlines Center din Dallas, TX. Compania va avea stage-uri noi atât pentru RAW, cât și pentru SmackDown.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.