WWEWWE SmackDown

John Cena spune că va fi foarte atent la revenirea turneelor Live ale WWE

John Cena a spus în timpul unei apariții la Jimmy Fallon luna trecută că intenționează să revină în WWE, dar nu știe când se va întâmpla acest lucru.

WWE a făcut un video de „Bun Venit” pentru a întâmpina fanii la turneele Live Event-urilor. Începând de mâine, toate show-urile WWE vor avea public live.

Cena a reacționat la videoclipul postat pe contul de Twitter al lui Vince McMahon, spunând: „Sunt atât de fericit și entuziasmat pentru superstarurile WWE și, desigur, pentru CEL MAI MARE superstar din WWE…Universul WWE! Voi urmări foarte atent tot ceea ce se întâmplă!”.

În ultimele săptămâni, s-a vorbit foarte mult despre revenirea fostului campion WWE care ar urma să-l înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal sâmbătă, 21 august la Pay-Per-View-ul SummerSlam la Allegiant Stadium din Las Vegas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !