WWE

WWE a vrut să destrame The New Day în 2019

Teoretic, The New Day este încă un stable, deoarece Kofi Kingston și Xavier Woods reprezintă echipa în Monday Night RAW, în timp ce Big E se află în SmackDown și își continuă run-ul single.

WWE a separat această echipă în urma draft-ului de anul trecut. The New Day s-au confruntat cu Shinsuke Nakamura, Cesaro și Sheamus sub forma de trio într-un meci de „rămas bun” la SmackDown-ul din 16 octombrie.

Big E a spus într-un interviu pentru talkSPORT că Vince McMahon a propus separarea grupului în 2019, după ce Kingston și-a încheiat run-ul ca și campion WWE. El a menționat că pentru o anumită perioadă de timp au existat zvonuri si indicii că stable-ul ar putea fi destrămat. Acesta crede că, deoarece fuseseră atât de hotărâți să nu se despartă, acest lucru i-a făcut pe oficiali să se mai gândească și să nu pună în practică această idee.

„Nu pot divulga întreaga conversație, dar ni s-a propus acest lucru chiar de la „capul afacerii”, știți despre cine vorbesc. Ne-a spus direct: „Hey, aceasta este ideea.” Și i-am spus: „Nu facem asta”. Acest lucru s-a întâmplat după KofiMania. Au fost persoane care și-au dorit să ne destrame chiar și mai devreme de atunci. Dacă am fi făcut-o, am fi pierdut atâtea momente grozave. Încă cred că dacă o facem acum sau mai târziu, vor urma momente grozave și avem multe de oferit. Cred că ați văzut fericirea celor din The New Day, este un stable plăcut de foarte mult timp.”

Big E crede că acest stable poate face multe, inclusiv să provoace tensiuni între membrii sau un feud prietenos.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.