Hall of FameWWE

WWE Hall of Famer-ul, Paul Orndorff, a decedat

Paul Orndorff a decedat în cursul zilei de ieri la vârsta de 71 de ani. Travis Orndorff, fiul Hall of Famer-ului din WWE, a anunțat nefericita știre prin intermediul unei postări pe Instagram. El a spus:

„Cu mare tristețe anunț decesul tatălui meu, Paul Parlette Orndorff Jr. Este mai bine cunoscut sub numele de ”Mr. #1derful” Paul Orndorff. Cei mai mulți dintre voi îl știți pentru fizicul său impresionant. Mulți își vor aminti intensitatea lui. El va rămâne întotdeauna acasă. Oricât de mult l-ați urât ca și luptător, el v-a iubit chiar și pentru asta. A fost un tată uimitor care mi-a oferit mai multă dragoste decât am meritat vreodată. Te iubesc tati. În bio-ul contului meu este disponibil un link de donații pentru cheltuielile de înmormântare. Rog orice prieten apropiat care ar dori să țină un discurs la înmormânarea sa, să-mi trimită un mesaj pe Instagram Travis_Orndorff.”

Starea de sănătate a lui Orndorff s-a degradat în ultimii ani. În iunie, s-a descoperit că are demență și a fost internat într-un spital de specialitate.

Orndorff a învins cancerul în urmă cu câțiva ani, după ce fusese diagnosticat în 2011. El a intentat un proces de acțiune colectivă împotriva WWE în 2016, unde a susținut că wrestlerii au suferit „leziuni neurologice pe termen lung” iar oficialii „au ascuns în mod fraudulos” natura leziunilor, dar procesul a fost respins în 2018.

De-a lungul carierei sale în Pro Wrestling, Paul Orndorff a lucrat pentru WWE, WCW, Smoky Mountain Wrestling, NWA și multe alte promoții. În anii 1980, a fost superstar de top în WWE și a luptat cu Hulk Hogan, lucrând în primul Main Event al WrestleMania într-un meci Tag Team. După toate titlurile câștigate și succesul pe care l-a avut, a fost întrodus în WWE Hall of Fame în anul 2005.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.