WWE

Becky Lynch se antrenează intens pentru întoarcerea în WWE

Becky Lynch se pregătește să revină în WWE. După cum putea vedea mai jos, fosta campioană feminină din RAW se antrenează intensiv:

Lynch nu a mai fost văzută la WWE TV dim mai 2020, când a anunțat că este însărcinată în timpul RAW-ului de după Pay-Per-View-ul Money in the Bank.

Becky a devenit mamă pentru prima dată în decembrie, anul trecut. Ea și Seth Rollins s-au căsătorit la sfârșitul lunii iunie.

Dave Meltzer a raportat recent pentru Wrestling Observer Newsletter că fanii o vor vedea pe Lynch înapoi în ring „relativ curând”.

WWE urmează să reia turneele live începând cu SmackDown-ul din această săptămână. Există multe speculații cu privire la momentul în care Lynch ar putea reveni în WWE, dar încă nu se știe exact când se va întâmpla acest lucru.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.