WWE

Vince McMahon avea în plan ca un superstar de sex masculin să joace rolul surorii Abigail

De ani de zile, au existat zvonuri cu privire la potențialele planuri ale WWE pentru personajul Sister Abigail. La un moment dat, s-a discutat despre apariția personajului în storyline-ul dintre Wyatt și Randy Orton acum câțiva ani și se zvonea că Santana Garrett sau Alexa Bliss va avea acel rol. De asemenea, și Liv Morgan a fost o variantă.

Se pare că au existat discuții serioase despre „învierea” surorii Abigail, dar rolul să fie jucat de un bărbat. În timpul unui interviu pentru Metro.co.uk, fostul superstar din WWE, Mike Bennett, a spus că oficialii erau pe care să aducă personajul la viață și că planul era ca el și Eric Young să facă parte din stable-ul lui Bray.

„La început, când Bray Wyatt s-a transformat în The Fiend, Vince McMahon voia ca el să conducă un stable dintr-un anumit motiv, întotdeauna era bun pe post de șef. Era o chestiune de o săptămână ca planul să fie pus în aplicare iar eu și Eric Young trebuia să facem parte din stable-ul lui Bray Wyatt. De fapt, marionetele ar fi fost aduse la viață. Fiecare marionetă avea să fie reprezentată de o persoană reală. Nu-mi amintesc, s-a vorbit despre faptul că eu voi fi sora Abigail iar Eric Young va fi buzzard.”

Bennett a menționat că era pregătit pentru noul său rol, dar, așa cum se întâmplă în multe storyline-uri, planurile s-au schimbat.

Acum, Wyatt este în afara ring-ului și nu a mai fost văzut la WWE TV de când a pierdut meciul împotriva lui Randy Orton la WrestleMania 37. Între timp, Alexa Bliss prezintă unul dintre personajele lui Wyatt la RAW, așa cum făcea la începutul acestui an.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.