SmackdownWWE

WWE face o schimbare majoră la SmackDown-ul din Madison Square Garden

WWE a confirmat că va organiza un episod din SmackDown vineri, 10 septembrie, la Madison Square Garden din New York City. Astăzi, a fost dezvăluit faptul că superstarurile RAW-ului vor fi prezente la show, deoarece compania revine la cea mai faimoasă arenă din lume intitulând ediția „Super SmackDown”. Datorită împărțirii brand-urilor, de obicei doar la Pay-Per-View-uri sunt prezente superstaruri atât din RAW, cât și din SmackDown.

Biletele au fost puse în vânzare în această dimineață. Arena le cere fanilor cu vârsta peste 16 ani să prezinte dovezi ale vaccinării împotriva Covid-19 pentru a participa la show. Această decizie nu a fost luată de WWE.

De alungul anilor, MSG a fost considerată „casa WWE” datorită faptului că, compania a organizat numeroase show-uri în această arenă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.