WWEWWE PPV

Prezența lui John Cena la WWE SummerSlam 2021 este incertă datorită unui film

Așa cum tot s-a raportat, WWE speră ca John Cena să îl înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an care va avea loc sâmbătă, 21 august pe Allegiant Stadium din Las Vegas.

Variety raportează astăzi că Cena a semnat un contract pentru a face parte din distribuția unui nou film intitulat „Argylle”. De asemenea, el va juca alături de Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Bryan Cranston, Catherine O’Hara și Samuel L. Jackson. Filmările vor începe în europa în luna august, lansarea urmând să aibă loc anul viitor.

Rămâne de văzut dacă acest proiect va avea impact asupra planurilor WWE pentru Cena. Data începerii filmărilor este importantă, deoarece dacă va avea loc după SummerSlam, atunci Cena ar putea lucra pentru WWE. Cu toate acestea, dacă va fi înainte de SummerSlam, atunci depinde de protocoalele Covid-19, de asigurare și de programul de filmare.

Astfel de asigurări l-au împiedicat pe The Rock să lucreze în ring în trecut. La începutul acestui an, John Cena a spus că motivul pentru care nu a putut fi prezent la WrestleMania 37 s-a datorat protocoalelor Covid-19 care erau în vigoare în timp ce filma la seria „Peacemaker” pentru HBO Max.

Trebuie să remarcăm faptul că John Cena a spus în timpul unui interviu pentru Jimmy Fallon că intenționează să revină în WWE, dar nu știe când se va întâmpla acest lucru. Poate că acesta este motivul pentru care a spus asta.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.