WWE

Paul Heyman indică un potențial SPOILER major în ceea ce îl privește pe Brock Lesnar

Paul Heyman și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook și pare să indice că în curând se va întâmpla ceva important cu Brock Lesnar. Poza respectivă este din timpul meciului dintre Reigns și Lesnar la WrestleMania 31 iar „The Big Dog” este căzut în ring, în timp ce „The Beast” se află în picioare.

Prin acest lucru, Heyman ar putea doar să trolleze fanii sau își promovează contul de Facebook într-un mod inteligent, însă dacă Brock Lesnar va reveni în curând oare cum vor arăta lucrurile când își va vedea fostul manager de partea lui Roman Reigns.

Conform storyline-ului din SmackDown, Heyman este de partea lui Reigns doar pentru că avea nevoie de o slujbă după ce Lesnar a părăsit compania în urma ediției WrestleMania de anul trecut. În esență, Roman l-a ajutat pe Paul și acum el are rolul de subordonat.

Acum, că WWE revine la turneele live cu fanii prezenți la show-uri, oficialii speră să readucă câteva superstaruri importante. John Cena, The Bella Twins și Becky Lynch urmează să revină în acest an la WWE TV și se pare că asta se va întâmpla și cu Brock Lesnar.

Heyman Hustle

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !