WWE

Este puțin probabil ca Brock Lesnar să fie prezent la WWE SummerSlam 2021

Planurile de a-l avea pe Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an au fost sistate, dar discuțiile sunt încă în curs pentru revenirea lui Lesnar la un moment dat.

Andrew Zarian a raportat în podcast-ul Mat Men Pro Wrestling că planurile de al aduce pe Brock nu au funcționat din punct de vedere creativ, dar se așteaptă să revină la un moment dat anul acesta. Dave Meltzer a menționat anterior că meciul zvonit pentru SummerSlam între Lesnar vs. Bobby Lashley nu va avea loc la acest eveniment. Lashley face presiuni pentru acest meci de ani de zile, dar nu pare să aibă loc în curând.

„Oficialii l-au dorit pe Brock. Indiferent de motiv, planul nu a funcționat. Cred că din punct de vedere creativ, nu era potrivit. Din punct de vedere financiar, vor ca Brock să lucreze la show-urile live. Se va rezolva, cu siguranță. Nu înseamnă că totul este pierdut, va reveni dacă nu se întâmplă ceva extrem de teribil, ceea ce nu cred. Cred că o să îl vedem pe Brock, pur și simplu nu are nevoie de SummerSlam chiar dacă era planificat deja acest lucru. Dacă Brock îi sună pe oficiali și le spune: „Hey, vreau să fac asta”, cu siguranță vor accepta. Nu cred că Brock va fi în acest an la SummerSlam. Nu știu prea multe despre Brock acum. Știu că este în plan. Îl vor folosi cumva, nu știu încă cum.”

De asemenea, Paul Heyman pare să indice că ceva important se va întâmpla cu „The Beast” în curând, poate o reunire a celor doi, de ce nu.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.