WWEWWE PPV

Data și Locația Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules 2021 au fost dezvăluite

Se pare că data și locația Pay-Per-View-ului WWE Extreme Rules au fost confirmate. Acest eveniment va avea loc duminică, 26 septembrie, la Nationwide Arena din Columbus, Ohio. Inițial, show-ul trebuia să se desfășoare duminică, 18 iulie la Yuengling Center din Tampa, Florida, prin intermediul ThunderDome.

Cu toate acestea, odată ce WWE a anunțat revenirea turneelor de evenimente live, s-a luat decizia ca duminică, 18 iulie să avem Pay-Per-View-ul Money in the Bank la Dickies Arena din Fort Worth, Texas.

Evenimentul WWE SummerSlam din acest an va avea loc sâmbătă, 21 august pe Allegiant Stadium din Las Vegas. Show-ul Extreme Rules de anul trecut trebuia să aibă loc duminică, 19 iulie, la SAP Center din San Jose, CA, dar a fost anulat din cauza pandemiei Covid-19.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.