SmackdownWWE

Jimmy Uso a fost arestat din nou pentru DUI în Florida; Cei din WWE sunt foarte dezamăgiți

Jonathan Fatu aka Jimmy Uso, a fost arestat pentru DUI în Pensacola, Florida, luni seară, în jurul orei 22:35, ora locală, după ce ar fi trecut pe roșu la un semafor cronometrat, având o viteză de 50KM/H într-o zonă cu 35KM/H, potrivit polițiștilor. Acest raport a fost oferit de TMZ.

Politiștii au menționat că tânărul în vârstă de 35 de ani, mirosea a băutură așa că i-au cerut să iasă din mașină. Odată ce a coborât din mașină, el se legăna vizibil. Poliția susține că Uso a spus că a consumat mai multe beri înainte de a se urca la volan.

Uso nu a „reușit să treacă” testul alcoolemiei, rezultatul fiind .202 și .205, cu mult peste limita legală în Florida de .08. El a primit o contravenție pentru DUI, pe lângă cea pentru viteză mare și trecerea pe culoarea roșie a semaforului. Jimmy se află încă în arest și are o amendă în valoare de 500$.

Aceasta este a doua oară în ultimii doi ani când Superstarul WWE este acuzat de conducere în stare de ebrietate, fiind arestat pentru DUI la Pensacola în iulie 2019, dar judecătorii l-au considerat ulterior nevoinovat. În același an, el ar fi intrat într-o dispută cu polițiștii din Detroit după ce a consumat alcool.

Jimmy Uso s-a întors la WWE TV în urmă cu câteva luni, pentru a fi implicat într-un storyline cu fratele său, Jey, și campionul Universal Roman Reigns.

Se pare că oficialii din WWE sunt foarte nefericiți pentru gafa făcută de Superstarul lor. WrestleVotes raportează că două persoane influente din companie sunt extrem de dezamăgite și supărate „pe bună dreptate” după arestarea lui.

Trebuie să menționăm că, există șanse mari ca Jimmy să fie eliberat. În cele din urmă, s-a decis că nu își va rescumpăra greșeala atât de ușor.

Uso a primit numeroase șanse să-și rescumpere greșelile. El a fost arestat și acuzat de DUI pe 29 septembrie 2011. În 2013, a fost arestat după ce a condus cu permisul suspendat.

În 2019, a fost arestat după o dispută cu poliția, care a spus că, conducea pe o stradă cu sens unic. Polițiștii au susținut că în vehicul se simțea miros puternic de alcool. Un ofițer al poliției a spus că a fost nevoit să scoată taser-ul atunci când Jimmy s-a dezbrăcat de cămașă și s-a apropiat de el după ce soției sale Naomi i s-a cerut să iasă din SUV pentru a putea discuta cu ea. Jimmy a fost arestat pentru comportament dezonorant și obstrucționarea justiției.

Nu este clar modul în care toate cele întâmplate va afecta storyline-ul actual în SmackDown. Așa cum am raportat anterior, planul era ca The Usos să câștige titlurile Tag Team din SmackDown chiar la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. După arestarea sa, aceste planuri ar putea fi anulate.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.