SmackdownWWE

Detalii despre contractul lui Chad Gable în WWE

De când WWE a destrămat American Alpha, punându-i pe Chad Gable și Jason Jordan în brand-uri separate, mulți fani consideră că oficialii nu îl folosesc suficient pe Gable la TV.

În luna martie, Dax Harwood din AEW a indicat prin intermediul unui tweet că Gable va fi liber în luna mai, ceea ce a dus la speculații despre contractul lui Gable cu WWE la acea vreme. Acum suntem în luna iulie, iar Chad Gable a fost folosit în mod regulat la TV în ultimele luni făcând echipă cu Otis.

Fightful Select raportează că acel tweet era „sub formă de glumă”, iar contractul lui Gable cu WWE rămâne încă activ pentru destul de mult timp. S-a menționat că mai multe superstaruri din AEW au spus că, dacă Gable va fi disponibil, vor face eforturi intense pentru a-l aduce în companie.

Chad Gable a semnat cu WWE în 2013 și a avut succes alături de Jason Jordan în NXT, unde a deținut titlurile Tag Team. După ce a fost despărțit de Jordan, el a devenit Shorty G, având un gimmick funny. A încetat să mai utilizeze acest gimmick anul trecut.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.