RawWWE

WWE a modificat un meci pentru Monday Night RAW, MVP revine în ring

Meciul ce nu includea titlul WWE dintre Xavier Woods vs. campionul WWE Bobby Lashley, anunțat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare s-a modificat într-un meci Tag Team.

În timpul unui spot publicitar difuzat la SmackDown-ul din această săptămână, s-a anunțat faptul că MVP va reveni în ring pentru a face echipă cu Bobby Lashley împotriva The New Day.

La RAW-ul de săptămâna trecută, Kingston l-a acuzat pe MVP că exagerează cu accidentarea la genunchi. MVP a spus că nu a primit acordul medicilor să intre în acțiune iar apoi a fost executat de Kofi cu „Trouble in Paradise”.

MVP a fost scos din ring în luna februarie, datorită unei accidentări la genunchi. Întoarcerea lui în ring nu este o surpriză deoarece el este promovat pentru câteva Live Event-uri viitoare. Meciul de la RAW-ul viitor va ajuta la continuarea build-upului dintre Lashley vs. Kingston pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Money in the Bank din acest an.

De asemenea, tot pentru RAW-ul de săptămâna viitoare a fost anunțat un segment MizTV cu participanții din meciul Money in the Bank (John Morrison, Matt Riddle, Drew McIntyre și Ricochet).

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.