WWE

Drew McIntyre încearcă să-i convingă pe oficiali să revină la vechea lui melodie de intrare

Drew McIntyre vrea să refolosească vechea sa melodie de intrare „Broken Dreams” pe care a avut-o în timpul primului său run în WWE. Fostul campion WWE a fost întrebat despre acest lucru în timpul unei apariții la podcast-ul Battleground. De asemenea, el s-a amuzat pe baza lui Sheamus spunând că oficialii vor ca melodia sa anterioară, „Written in my Face” să revină. McIntyre a denumit-o „Lobster Head”.

„Nu văd ca fanii să-și dorească „Lobster Head”, toată lumea întrabă despre Broken Freakin Dreams. Într-o zi, această melodie va reveni. Aud această întrebare tot timpul. O văd în fiecare zi pe social media. Într-o zi voi primi aprobarea, o voi avea la un show. Sunt sigur că încă deținem drepturile de autor. Tot publicul știe versurile acestei melodii, iar alții vor învăța pe parcurs. Mă voi asigura că Sheamus nu se va întoarce niciodată la „Lobster Head””.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.