WWE

Vince McMahon a făcut o vizită la WWE Performance Center astăzi

Președintele și CEO-ul WWE, Vince McMahon a făcut o vizită la Performance Center în Orlando, Florida, pentru a avea o întânlire cu personalul și antrenorii.

Cu câteva zile înainte de această apariție s-a raportat că WWE a sporit securitatea în instituția respectivă. PWInsider relatează că, având în vedere că Vince nu vizitează foarte des Performance Center, oricine lucrează aici și în NXT este îngrijorat, deoarece în ultimele luni compania a concediat mai multe superstaruri și personal datorită reducerilor bugetare.

WWE Performance Center este supraveghiat de antrenorul principal Matt Bloom. Shawn Michaels a primit un rol mai important decât cel de antrenor în ultimul an. S-a spus că Michaels a fost foarte progresist cu evoluția actuală a stilului din ring în ceea ce privește luptătorii mai tineri.

În această săptămână au existat antrenamente obligatorii pentru cei din Main Roster la Performance Center, fiind o modalitate prin care superstarurile pot avea o formă mai bună înainte de revenirea la evenimentele live.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.