AlumniWWE

Mai mulți angajați au fost concediați astăzi din WWE

Se pare că reducerile bugetare „lovesc din nou” astăzi, deoarece câțiva angajați au fost concediați din WWE. PWInsider raportează că au fost concediate unele persoane din departamentul de marketing care lucrau la sediul WWE din Stamford, CT. În acest moment, nu se știe încă câți angajați au fost concediat sau cine a părăsit exact compania.

S-a raportat că Președintele și Directorul de venituri din WWE Nick Khan, a făcut o restaurare a departamentelor în ultimele luni.

De asemenea, recent s-a spus că, sunt așteptate mai multe schimbări și plecări în backstage. În ultimele luni, WWE a concediat mai multe superstaruri care au influențat talente atât din Main Roster, cât și din NXT.

Motivul invocat de către oficiali despre concedierile din ultimul timp este „reducerile bugetare”. John Laurinaitis, șeful relațiilor cu talentele, i-a informat pe toți cei concediați că nu m-ai lucrează în companie.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.