RawWWE

Seth Rollins a anunțat că el și Becky Lynch s-au căsătorit

Ținem să felicităm cuplul de top al WWE, Seth Rollins și Becky Lynch. Rollins a anunțat prin intermediul unui Insta-Story ieri, că el și Becky Lynch s-au căsătorit. Inițial, nunta lor trebuia să aibă loc anul trecut, dar a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19.

Lynch a plecat din WWE în aprilie 2020 pentru că a rămas însărcinată. La momentul respectiv, ea i-a înmânat titlul feminin din RAW lui Asuka și au existat multe zvonuri cu privire la revenirea sa în acțiune, mai ales că Becky s-a antrenat din greu pentru a fi în cea mai bună formă a vieții sale.

În mod clar, cele mai frumoase două lucruri care s-au întâmplat în viața lui Lynch și Rollins este că au devenit părinți și într-un final s-au căsătorit. Felicitări celor doi!

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.