WWE

Ronda Rousey a dezvăluit sexul bebelușului ei

Ronda Rousey a postat un nou videoclip pe canalul ei de YouTube, în care a dezvăluit sexul primului său copil. Rousey și soțul ei, Tavis Browne, vor avea o fetiță care se va naște în luna septembrie. Felicitări cuplului!

În luna aprilie, Ronda a anunțat că este însărcinată. Ea și-a dorit de ani de zile să devină mamă și acesta a fost unul dintre motivele pentru care și-a luat concediu din WWE.

Rosey a avut un prim-plan extraordinar în WWE, devenind o divă de top și, în cele din urmă, câștigând titlul feminin din RAW. Ultima data a fost văzută la WWE TV în cadrul Pay-Per-View-ului WrestleMania 35 în 2019, unde a pierdut titlul împotriva lui Becky Lynch după un meci de tipul Triple Threat în care a participat și Charlotte.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.